Generelle vilkår og betingelser for salg

Generelle vilkår og betingelser for salg

Nettstedet www.cardveritas.com er opphavsrettsbeskyttet innhold.
Vi kjemper mot ulovlig kopiering av innhold.
Alt innhold er beskyttet av internasjonal lov om opphavsrett.
Innholdet og utformingen av dette nettstedet har blitt arkivert hos dommerfullmektiger.
Vår nettside er utstyrt med ulovlige kopieringssystemer. Vi inviterer alle besøkende til å hjelpe oss med å bekjempe kopieringen av nettstedet vårt og for å forbedre kvaliteten på Internett ved å sende alle kommentarer til: serviceclient@cardveritas.com.
Nettstedet www.cardveritas.com er redigert av Klopercom og kort utstedt av Prepaid Financial Services 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT, Storbritannia.
Alle rettigheter reservert..

Veritas

701,050 abonnenter stoler på oss.

Til tjeneste for

9 ÅR og 181 Dager

Veritas til tjeneste

Kundeservice på engelsk til din tjeneste ved telefon fra mandag til Lørdag fra 9h til 18h30
Veritas

Veritas Mastercard forhåndsbetalte kort utstedes av Prepaid Financial Services Limited i henhold til en lisens fra Mastercard International Incorporated. Mastercard og Mastercard-merket er registrerte varemerker for Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, regulert og autorisert av Financial Conduct Authority. Registrerte kontorer 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Registreringsnummer 900036.
Veritas-kortet utstedes av Prepaid Financial Services Limited (PFS) i henhold til en lisens fra Mastercard International, og forblir PFS. Mastercard og Mastercard-merket er registrerte varemerker som tilhører Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 — KORT VERITAS ©
Alle andre varemerker og logoer som er nevnt på dette nettstedet, brukes kun til identifikasjonsformål og forblir den eksklusive eiendommen til sine respektive eiere..


KORT