Hvem er vi?


Mastercard

Mastercard Incorporated (NYSE: MA) er et amerikansk multinasjonalt selskap for finanstjenester med hovedkontor i Harrison i delstaten New York i USA. Gjennom hele verden behandler Mastercard® betalinger mellom bredden av forhandlere og kortene utstedt av banker for kunder som bruker et av de forhåndsbetalte, debet- og kredittkort for å foreta kjøp. Mastercard Worldwide har vært et offentlig omsatt selskap siden 2006.

Forhåndsbetalte finansielle

Prepaid Financial Services er et selskap regulert og autorisert av Mastercard og Visa Europe som tilbyr Europe BIN sponsing og modulære forhåndsbetalte tjenester. Prepaid Financial Services har hovedkontor iLondon og reguleres avFinancial Conduct Authority. Forhåndsbetalte Financial Services utsteder fysiske og virtuelle Mastercard og Visa-kort, for eksempel de som brukes til forretningsutgifter, generell bruk, gavekort, pengeoverføringer, forex, lønnsutbetalinger og tilknytningskommisjoner. Lisensen Prepaid Financial Services godkjent i alle EEE-land tillater utstedelse av forhåndsbetalte kortprogrammer Mastercard®. .

Klopercom

Klopercom er et multinasjonalt selskap for å sette opp innovative forhåndsbetalte løsninger for forbrukere. Klopercom velger de beste tjenesteleverandørene for å tilby en ny betalingsløsning med forhåndsbetalteVERITAS Mastercard© kort. Denne løsningen kombinerer fleksibiliteten til kontanter og ønsket om å kontrollere kontantstrømmen og utgiftene til et betalingsmiddel.

Veritas

701,028 abonnenter stoler på oss.

Til tjeneste for

9 ÅR og 181 Dager

Veritas til tjeneste

Kundeservice på engelsk til din tjeneste ved telefon fra mandag til Lørdag fra 9h til 18h30
Veritas

Veritas Mastercard forhåndsbetalte kort utstedes av Prepaid Financial Services Limited i henhold til en lisens fra Mastercard International Incorporated. Mastercard og Mastercard-merket er registrerte varemerker for Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, regulert og autorisert av Financial Conduct Authority. Registrerte kontorer 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Registreringsnummer 900036.
Veritas-kortet utstedes av Prepaid Financial Services Limited (PFS) i henhold til en lisens fra Mastercard International, og forblir PFS. Mastercard og Mastercard-merket er registrerte varemerker som tilhører Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 — KORT VERITAS ©
Alle andre varemerker og logoer som er nevnt på dette nettstedet, brukes kun til identifikasjonsformål og forblir den eksklusive eiendommen til sine respektive eiere..


KORT