Virtual forhåndsbetalt kort VERITAS Mastercard©


Ha ro i sinnet når du kjøper over Internett: Bruk det virtuelle forhåndsbetalte kortet VERITAS Mastercard© på hundretusener av nettsteder og til kjøp over telefon. Hold dine personlige detaljer sikre.

Hvorfor velge det nye virtuelle forhåndsbetalte kortet VERITAS Mastercard©:


Det er enkelt å betale over Internett eller på telefonen.

Det er raskt. Du kan få kortet ditt med noen få klikk.

Private Life: Din kortaktivitet er privat. Bare du har tilgang til transaksjonshistorikken din. Fordi privatlivet ditt er privat.

Det er internasjonalt. Bruk Veritas-virtuelt kort på et hvilket som helst nettsted som viser Mastercard-aksepteringsmerket .

Og som alle Veritas-kort: ingen månedlige gebyrer.

Har umiddelbar tilgang til pengene dine på ditt virtuelle kort.

Sikkerhet på Internett: Hold kredittkortet og kontoen trygg. Veritas virtuelle kort er ikke et kredittkort og er ikke knyttet til bankkontoen din.

( kommer snart)

Veritas

701,050 abonnenter stoler på oss.

Til tjeneste for

9 ÅR og 181 Dager

Veritas til tjeneste

Kundeservice på engelsk til din tjeneste ved telefon fra mandag til Lørdag fra 9h til 18h30
Veritas

Veritas Mastercard forhåndsbetalte kort utstedes av Prepaid Financial Services Limited i henhold til en lisens fra Mastercard International Incorporated. Mastercard og Mastercard-merket er registrerte varemerker for Mastercard International Incorporated Prepaid Financial Services, regulert og autorisert av Financial Conduct Authority. Registrerte kontorer 302-308 Regent Street, Langham House, London W1B 3AT. Registreringsnummer 900036.
Veritas-kortet utstedes av Prepaid Financial Services Limited (PFS) i henhold til en lisens fra Mastercard International, og forblir PFS. Mastercard og Mastercard-merket er registrerte varemerker som tilhører Mastercard International Incorporated.
Klopercom 2010 — KORT VERITAS ©
Alle andre varemerker og logoer som er nevnt på dette nettstedet, brukes kun til identifikasjonsformål og forblir den eksklusive eiendommen til sine respektive eiere..


KORT